NO ładny efekt daje ten fotomontaż na zdjeciu wnętrza :twisted: - och jacy ci pasażerowie z tyłu zadowoleni Normalnie gdybym sam nie próbował zając miejsca z tyłu w tym aucie to moze i nawet bym uwierzył 8) A tak - 170 cm wzrostu i ... brak możliwosci zajęcia miejsca na tylniej ławce w tym wynalazku :wink:
No i niech mi ktoś powie, że Octavia jest droga...
Zwiń
X
-
Tamci z przodu to chyba sa bez nog i fotel max do przodu albo przespawali prowadnice
Pytalem sie znajomych na gg, zeby po zdjeciu wnetrza ocenili dlugosc samochodu. Odpowiedzi byly 4,5m, 5m. Jak im przypominalem ze liczy sie tez dlugosc maski i bagaznika to odpowiedzi byly po 6m :lol: Photoshop dziala :wink:VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
może modele mają po 120cm wzrostu - faceci i 100cm - dziewczyny
[ Dodano: Pon 16 Mar, 09 20:52 ]
a tak bardziej na powaznie, to kumpel podrzucił mi fajną myśl, że gdyby wprowadzili to pod marką Lexus, to ja bym się chyba nie przyczepił, jak kogoś stać na fanaberię w postaci dwuosobowego mini modelu marki premium bez bagażnika, to po prostu znaczyłoby, że ktoś ma kase i stac go na takie wariactwo (co generalnie popieram) a nie liczy tylko kasę, ale wprowadzenie tego jako modelu marki masowej to już jest duża pomyłka.
[ Dodano: Pon 16 Mar, 09 20:59 ]
i jeszcze cos takiego, najtańsze wersje jadąc po cenniku:
iQ - 54300
Yaris - 39550
Auris - 56100
Corolla - 63400
Avensis - 68700
(jako ciekawostkę dodam, że wszystkie oprócz pierwszego modelu SĄ wyposażone w bagażnik :idea: )saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaNa tym drugim zdjęciu to jeszcze widać że tam jest sporo miesjce na nogi. Zauważcie że ten klient nie dotyka kolanami do fotela pasażera, o dziewczynce już nie wspomninając.
dziewczę owo ma wdzieki swe na kierownicy - to pewne
ale banan jest od ucha do ucha - to ważne jak chce sie cokolwiek sprzedać komukolwiek
na bank nad morze jadą
Zamieszczone przez szkodaiQ - 54300
Yaris - 39550
Auris - 56100
Corolla - 63400
Avensis - 68700
Komentarz
-
Komentarz